За нас

Опитът, натрупан през 13- годишната практика, ни дава възможност да Ви предложим туристически продукт с високо качество, което се базира на съвместна работа с най-големите български и световни туроператори. На базата на впечатления, споделени от нашите клиенти, усилията на екипа са насочени към прецизно разработване на нови и интересни маршрути. Безкомпромисни сме по отношение на подбора на хотелите, които предлагаме и които сме виждали лично.

Туристическа агенция "ВИА Травел" АТ е лицензиран туроператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № 05496 съществуващ на Българския пазар от 2005 година. Имаме застраховка „Отговорност на туроператора’’- полица №3700001487 от ”Застрахователно дружество Евроинс”АД .

Държим на коректност, професионализъм, индивидуален подход към всеки клиент.

За да постигнем целите си разчитаме на нашия сплотен и всеотдаен екип от професионалисти, който с удоволствие работят за Вас .
Екипът на агенцията е предимно от възпитаници на специалностите Туризъм, Международен туризъм, География и История на Софийския университет "Свети Климент Охридски" .

Ние сме най- добри в организацията на културно-познавателни туристически програми в цяла България и Европа.

Ние имаме:
  • Концепция за маршрути, разработени предимно с културно- историческа насоченост и амбиция да бъдат разгледани възможно
най – впечатляващите природни забележителности.
  • Балансирана туристическа програма, в която има време за посещение на туристически обекти, свободно врем за забавления, време за обяд, вечеря както и време за почивка.
  • Професионални екскурзоводи. Всички екскурзии се придружават от професионални екскурзоводи, владеещ няколко езика, ангажирани с точното изпълнение на туристическата програма, настаняването на групите и организирането на посещенията в музеи, галерии и всички туристически атракции.
  • Удобство и комфорт по време на пътуването. Автобусите, осъществяващи транспорта, са с Лиценз на ЕС и отговарят на всички изисквания за осъществяване на международни пътувания.

Ние правим така, че нашите клиенти да се завърнат след своето пътешествие изпълнени с усмивка и заредени с много положителни емоции и енергия!
  • Sed quis mi eu dui euismod imperdiet.
  • Praesent eget quam eget urna porta tincidunt non in tortor.
  • Fusce libero neque, ultrices ut vulputate eget, pulvinar nec ipsum. Morbi pretium interdum felis, id feugiat tortor varius sit amet. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis inhttp://dir.bg/
DIR.BG