За нас

 Опитът натрупан през 18- годишната практика, ни дава възможност да Ви предложим туристически продукт с високо качество, което се базира на съвместна работа с най-големите български и световни туроператори. На базата на впечатления, споделени от нашите клиенти, усилията на екипа са насочени към прецизно разработване на нови и интересни маршрути. Безкомпромисни сме по отношение на подбора на хотелите, които предлагаме и които сме виждали лично.

 
-Туристическа агенция "ВИА Травел" АТ е лицензиран туроператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № 05496 съществуващ на Българския пазар от 2005 година. Имаме застраховка „Отговорност на туроператора’’- полица №37001000004483 от ”Застрахователно дружество Евроинс”АД.
 
- Държим на индивидуален подход към всеки клиент.
 
За да постигнем целите си разчитаме на нашия сплотен и всеотдаен екип от професионалисти, който с удоволствие работят за Вас .
Екипът на агенцията е от възпитаници на специалностите Туризъм, Международен туризъм, География и История на Софийския университет "Свети Климент Охридски".
 
-Ние сме най- добри в организацията на културно-познавателни туристически програми в цяла България и Европа.
 
Ние имаме:
Концепция за маршрут.
Маршрути разработени предимно с културно-историческа насоченост и амбиция да бъдат разгледани най-впечатляващите природни забележителности.
 
Балансирана туристическа програма.
 Програми с време за посещение на туристически обекти, свободно врем за забавления, време за обяд, вечеря както и време за почивка.
 
Професионални екскурзоводи. 
Всички екскурзии се придружават от професионални екскурзоводи, владеещи няколко езика, ангажирани с точното изпълнение на туристическата програма, настаняването на групите и организирането на посещенията в музеи, галерии и всички туристически атракции.
 
Удобство и комфорт по време на пътуването. 
Автобусите по всички екскурзии, са с Лиценз на ЕС и отговарят на всички изисквания за осъществяване на международни пътувания.
 
-Ние правим така, че нашите клиенти да се завърнат след своето пътешествие изпълнени с усмивка и заредени с много положителни емоции и енергия!